top of page

Değerli Müşterilerimiz;

%4 ÖTV Avantajı ile yeni bir araç sahibi olmaya hazır mısınız?

 

Olympia Logistics Inc ve Olympia Motorz LLC olarak Miami, Florida'da 25 yıldır faaliyet gösteren bir firmayız.  

 

Bize gelen araç talepleri doğrultusunda araçların ihraç edilecekleri ülke gümrük kriterlerine uygun araç satın alımı, evrak tanzimi, araçların nakliyesi ve gümrüklemesi konusunda profesyonel hizmetler vermekteyiz.

 

Firmamız müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda Amerika'daki araç bayilerinden -0- ( yeni ) veya kullanılmış araç alımı dışında haftalık olarak yapılan araç müzayedelerine direkt giriş belgesine sahip ve Amerika'nın her eyaletinde geçerli galerici ruhsatına da sahiptir.   Firmamız Olympia Logistics ise 25 yıldır Amerikan Deniz Ticaret Odası'na kayıtlı NVOCC Ruhsatlı bir taşıma firmasıdır.

 

Olympia Logistics Inc gerek Amerika'da gerekse Türkiye limanlarından bir aracın yurt dışına ihracati icin ve aracın teslim edileceği ülkeye girişinde gümrük memurları talep edilen tüm evrakların teminini sağlayan, Türkiye ve Amerika Liman Gümrüklerinde / Oto İhtisas Gümrüklerinde / Türk TSE - Türk TUV tarafından tanınan bir firma konumunda olup resmi devlet kurumlarının talep ettikleri tüm ihracat ve ithalat belgelerinin geçerliliği konularında en güvenilir firmadır.

 

Yukarıda belirttiğimiz tüm resmi kurumlara ibraz edilen ihracat ve ithalat evrakları noter tastikli olarak Türkiye'de kurumlara gönderilmektedir. Firmamız üzerinden Amerika veya Kanada'dan sizin adınıza münferit olarak veya firmalarınız adına satın alacağınız tüm araçlar hiçbir aracı kurum, galerici, broker olmadan satın alınmaktadır.

 

Kendi dilinizi konuşan, araç alımı ve nakliyesi konusunda en şeffaf ve güvenilir firma olan Olympia Logistics/Olympia Motorz ile çalışma rahatlığını yakalayın.

 

Sizlerden gelecek araç talepleri doğrultusunda Amerika'da anlaşmalı olduğumuz GMC ve Chevrolet bayilerinden (GM Groups'tan) temin ettiğimiz 2024 üretim bandindan çıkışlı 2024 model GMC SIERRA 1500 3.0LT Dizel DENALI, RESERVE, AT4 Ultimate paketli veya 2024 Chevrolet Silverado High Country araçların direkt satın alımını, araclarin fabrika çıkış belgeli orijinal MSO evrağı ile, şeffaf bayi faturalı ve export kayıtlı satın almaktayız.  Satın aldıgımız hiçbir aracın Amerika'da alım-satım vergisi ödenmemiş, plakası / ruhsatı çıkmamış / tescil işlemleri araç trafik sigortası açılmamış %100 sıfır bir aracın Türkiye'ye nakliyat işlemleri, tüm evrak ve prosedürleri dahil olmak üzere Türkiye'deki ekibimiz ile birlikte, şahıslara " münferit araç ithalatı " kapsamında veya direkt şirketinizin üzerine, galerici iseniz galerinizin uzerine ithalatını en hızlı şekilde sağlamaktayız.

 

Talepleriniz ve öncelikleriniz doğrultusunda arzu ettiğiniz araçların teminlerini küçük bir kapora ile fabrika siparişi olarak size özel opsiyonları (renk, paket ve ekstra donanımlı) olarak 5 hafta gibi kısa bir zamanda tamamlatabiliriz veya siparişlerinizin hızlı ve acil olması açısından o an envanterimizdeki araçları sizlere sunup gerekli görüşmeleri sağlayıp araçlarınızı hemen satın alıp nakliyesini gerçekleştirebiliriz.

 

Araçların alımı ve Türkiye ile maliyet farkı hesaplandığında Amerika'daki firmamız ile direkt iletişiminiz sizler için büyük avantaj sağlayacaktır.

 

Araçların temini, satın alma süreci, prosedürleri ve nakliyeleri konusunda bize ulaşın.

bottom of page